Kørelærer Gruppen
Til forsiden

Om Kørelærer Gruppen - køreskole i Århus


      

 
Kan du huske følelsen af ubegrænset frihed, da du lærte at køre på cykel og måske senere på knallert? En verden af muligheder for at kunne køre lige der hen, hvor du ville – og når du ville…

 

Med et kørekort fra Kørelærer Gruppen er du sikker på at have fået en grundig, omfattende og personlig køreundervisning, så du trygt kan færdes i trafikken over alt i Danmark og i udlandet.


Det er godt at komme frem – men, det er måden, du kommer frem på, der virkelig tæller J

 

Vi bestræber os på at være blandt de bedste køreskoler i landet og har bl.a. lavet vores eget, unikke undervisningsprogram med tilhørende prøver, som får stor ros af vores elever. Vi har afdelinger i hhv. Århus C og Risskov med det mest moderne udstyr og gode adgangsforhold, tæt på offentlig transport.

 

Vores kørelærere er omhyggeligt udvalgt, og sammen udgør vi et meget stærkt team for at kunne yde dig og dine venner den bedste service og undervisning, til gavn for trafiksikkerheden. Teoriundervisningen foretages altid af en kørelærer.


Husk! Pc- og fjernundervisning er ulovlig!

 

Kørelektioner planlægges, så du så vidt muligt ikke skal køre i skole- eller arbejdstiden!

 

Vi er alle godkendte af Rigspolitiet som kørelærere i Danmark.

 

Her på sitet kan du finde alle oplysninger om kørekort, priser, holdstarter, tilmelding samt tjekke vores gallerier med bl.a. det tekniske kontrolstof til køreprøven.

 

 

Vi glæder os til også at byde dig og dine venner velkommen hos Kørelærer Gruppen, hvor 92 % af kunderne kommer på anbefaling!

 


Hos os tager du ikke blot kørekort – du lærer at køre bil!Kontakt og tilmelding:
 
  • Kørelærer Gruppen
  • Ceres X’et
  • Vesterbrogade 31
  • 8000 Århus C
  • Tlf. 86 19 48 88
  • Risskov Afdeling: Nordre Strandvej 156, 8240 Risskov

 

 

Nedenfor kan du vælge en af kategorierne for at se priser, lovkrav m.m til denne: